Kurs





9 januar: Bakekurs surdeig. Kl 18.00 - 22.00
-
19 januar: Scones og sodabrød. Kl 18.00 - 21.00
-
28 januar: Søtbakst. Kl 11 00 - 17.00
-
31 januar: Bakekurs. Kl. 18.00 - 22.00
-
16. februar: Sconeskurs. Kl 18.00 - 22.00 FULLT!
-
27 februar: Surdeigskurs. Kl. 18.00 - 22.00



B A K E K U R S

Et amatørbakekurs for deg som er glad i å bake brød. Vi vil vil ha fokus på hvordan bake med de gamle kornsortene,
og hvordan enkelt bake næringsrike, saftige brød. Vi vil dele våre erfaringer vedr langtidsheving, og bruk av forskjellige teknikker. Dette er et teoretisk og praktisk kurs, hvor vi vil vise hvordan lage og behandle en gjærdeig. Dere får kjenne
på deigene underveis og forme brød. Det blir servering av både kaffe/tea, småbakst og kveldsmat. Dere får med dere oppskrifter og forskjellig bakst hjem.

Pris kr: 1200,-


S U R D E I G S K U R S

Dette er et amatørbakekurs for deg som vil lære mere om baking med surdeig et teoretisk og praktisk kurs, hvor jeg vil vise hvordan lage og behandle en surdeig. og vi vil bake både landbrød og dansk rugbrød. Dere vil få mulighet til å kjenne, lukte, smake og prøve selv underveis. det blir servering av både kaffe/tea, småbakst og kveldsmat. Dere får med dere oppskrifter, surdeigsstarter og surdeigsbrød hjem. 

Pris kr: 1200,-


S C O N E S K U R S

Lær å bake våre populære Scones. vi viser hvordan man lykkes med å bake dette tradisjosnrike, engelske bakeverket.
Det vil selvfølgelig bli servert te og scones, samt annet tilbehør. Dere får med oppskrifter og bakst hjem.

Pris kr 1100,-  



S Ø T  L Ø R D A G


Vi setter av hele lørdagen til å bake oss gjennom mange av våre søte favoritter. Kanelboller, skoleboller, blåbærboller, scones, kaker og kjeks.
Vi serverer lunch, og dere får med dere både oppskrifter og bakst hjem.


Pris kr 1500,-  



P Å M E L D I N G

Påmelding med navn, adresse og telefonnummer sendes på mail til siv@ikkebarebrod.no 
Faktura og mere info om kurset sendes ut ca 2 uker før kursstart.



No comments

Post a Comment